Polgár Kriszti szereti az extrém dolgokat...

Bevállalós a szexben a magyar szépség!

Polgár Krisztina elárulta, hogy mindenben szeret kísérletezni - így van ez a testi szerelemmel is. A modell arról is mesélt, hogy ő mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódott.

2010.05.09 14:30rtlbulvar.hu

A Cool Night Extrában Polgár Krisztit faggatta Orosz Barbara a pasikról, szerelemről és a szexről.

A modell elárulta, hogy ő úgy érzi, továbbra is képes ugyanannak a lánynak megmaradni, mint akit a Miss Earth előtt ismerhettek az emberek.

- Nem sokat változtam szerintem a verseny óta. Én ugye egy vidéki lány vagyok, vidékről hoztam egy bizonyos habitust, egy bizonyos értékrendet, amit szeretnék is megtartani a későbbiekben, úgy érzem, eddig sikerült – mondta a Cool Night Extrában.

Kriszti arról is mesélt, hogy ő mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódott, a vele egykorú vagy éppen fiatalabb pasikat inkább kisfiúszámba vette.

Ugyanakkor azt sem rejtette véka alá, hogy aki őt választja, annak egy abszolút bevállalós csajjal kell szembenéznie, hiszen minden őrültségben benne van, szereti az extrém dolgokat, imádja, ha új dolgokat fedezhet fel, és ez a szexben sincs másképp nála.

- Abszolút bevállalós vagyok, ez valószínűleg megint csak a nyilasok nyitottságára utal, de elmebeteg vagyok olyan téren is, hogy nincs olyan hullámvasút vagy akár az ejtőernyőzés, amit ki ne próbálnék. Tehát nincs olyan dolog, amit ne próbálnék ki, így van ez szexuális téren is - vallotta be Polgár Krisztina.

Polgár Kriszti is szívesen pókerezik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.