Kiteregeti majd a lapjait!

Polgár Kriszta kártyás karrierje a "körbefossal" kezdődött!

Polgár Kriszta kártyás karrierje, bizony a Nagymamájával gyakran játszott "körbefossal" kezdődött... Pontosan nem ismeretesek ezen játék szabályai, azonban az biztos, hogy a szépségkirálynő azóta "összetettebb" kártyajátékokat is elsajátított.

2009.05.22 10:10ma.hu

Olyannyira profi lett, hogy lassacskán a pókernek is mesterévé válik! Tudását a Viasat 3 képernyőjén látható Unibet Pókermilliomos című műsorban is megcsillogtatja. 

- "Igazán a páromtól, Tóth Ricsitől tanulom folyamatosan ennek a rendkívül izgalmas játéknak a fortélyait. Ricsi profi versenyző, úgyhogy mentornak kiváló. Általa szerettem bele a pókerbe, azóta minden lehetséges fórumon játszom. Ő is szerepelt a műsorban, sajnos nem nyert, de ez nem keserített el bennünket, bírjuk a strapát! Most rajtam a sor, kiváncsian várom a megmérettetést, egyet azonban már most tudok, az ász pár nem a barátom. Ha ász párom van, valahogy mindig elbukom a játékot."

A szombati adásban Kriszta egész biztosan kiteregeti majd a lapjait, meglátjuk, lesz e köztük ász...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.