Kell a megfelelő csiklótechnika

Női élvezet - ezt csináld, hogy beinduljon az "orgazmus-erőmű"!

Kell a megfelelő technika ahhoz, hogy a nőt valóban beindítsuk - lassan, de folyamatosan haladjunk, és nem fogunk csalódni. Íme a helyes módszer.

2011.09.26 10:25ma.hu

Az orgazmus az agyban dől el - szokás mondani a nők esetében. Ahhoz azonban, hogy aktiváljuk a nő két füle közti területet, szükség van némi előkészítésre a lábai között. Íme három dolog, amit nem árt tudni az "orgazmus-erőműről".

Nem része az előjátéknak: fontos a megfelelő alapozáshoz, hogy a nőt először "be kell melegíteni" - magyarázza Ian Kerner PhD, könyvíró. - Ne essünk rögtön neki a csiklónak. És nem, a 2 perc csókolózás, csókokkal elhalmozás nem egyenlő az előjátékkal"

Kezdjük a mellek csókolgatásával, és fokozatosan készítsük elő az utat lefelé. A fokozódó izgalom hatására vérbőség keletkezik a a medence tájékán, amely érzékenyebbé és szenvedélyesebbé teszi a nőt, mire a férfi a csiklóhoz ér.

A klitorisz mögött számos idegvégződés található, ezek a medence tájára is kiterjednek. Vagyis, ne gondoljunk az orgazmusra mint "klitorális orgazmusra", "vaginális orgazmusra" vagy "g-pont orgazmusra" - A csikló áll az összes mögött. Sőt, a kutatók úgy vélik, a g-pont is a klitorisz "kibővülése".

Tehát, legközelebb, ha orális örömökben részesítjük a nőt, koncentráljunk a csikló körüli pontokra is - ez a terület, milliméterekkel felette, szintén számos idegvéződéssel van tele - mondja Dr. Kerner.

Felejtsük el a pornót

Lassan és egyenletesen haladjunk előre - találjuk meg a közepes sebességű, de folyamatos ritmust, és tartsunk ki ennél.

A nőknek relaxáció és kikapcsolás kell ahhoz, hogy az orgazmus könnyebben bekövetkezzen. Ha váltogatjuk a nyelv- vagy ujjtechnikát - amely a pornóban gyakori -, megtörjük ezt a relaxációt és megnehezítjük, hogy eljusson az orgazmusig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.