Franco Marco: A titokzatos provokátor

Nőknek, akik nem értik, hogy mit miért tesznek a férfiak

Először is vannak a Nők. Nekik pedig olyan titkaik, avagy titkos gondolataik, amelyeket még legjobb barátnőjükkel is csak suttogva mernek megosztani. És amelyek hallatán saját anyjuk nyilván szívrohamot kapna...

2011.10.20 13:45Alexandra

Nők igaz történeteit olvashatjuk e kötetben, amelyekről Franco Marco, a háttérben rejtőzködő titokzatos provokátor formál kendőzetlen véleményt – pasiszemmel. Nem hezitál, kimondja a szót – nem azt, amit az érintett hallani akar, hanem amit egy férfi gondol az adott szituációban.

A legextrémebb helyzetekben is megpróbálja megértetni, hogy mit miért tesznek a hímek. Írása csípős és humoros, véleménye pedig sokszor kegyetlenül őszinte – de legalább nem üres szappanbuborékokat fúj!

Kétségtelenül provokál, de hiszi, hogy így éri el célját: az általa oly’ mélyen tisztelt női nem lehetőség szerint ne csináljon hülyét magából. (Megjelent október 17-én, az Alexandra Kiadó gondozásában)

Részletek Franco Marco tollából

Ha a párod lehajtott fejjel, fájdalmas hangon közli, hogy az utóbbi időben valami megváltozott, érzelmileg eltávolodott, testileg sem feszíti a vágy, de persze nincs a dolog mögött senki, ráadásul az a legrohadtabb az egészben, hogy nem tudja, miért van ez így, akkor egy dologban légy biztos. Pontosan tudja. A többi már csak hab.”

A nő kedveli az érzékeny, kedves férfit. Elméletileg. A valóságban viszont furcsa módon a kemény, akarnok, tudatos pasit választja, aki ellentmond, megcsalja, átveri, egyáltalán nem lohol utána, sőt néha kifejezetten tahó vele. Hm. Érthetetlen női elme.

A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodikkal, sokkal inkább azért tart szeretőt, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség – s rá is ér –, kulturált körülmények között szépen beléhatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.