A kormány megbecsüli az államtitkár asszonyt

Hoffmann Rózsa körül soha nem fogy el a levegő?

Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kijelentette: Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak.

2011.06.21 08:52MTI

"Államtitkár asszony az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak, a Fidesz-frakció tiszteli, becsüli az ő eddigi, több évtizedes pedagógusi pályafutását, és támogatja a programját és elképzeléseit" - fogalmazott Lázár János.
   
A frakcióvezető véleménye szerint "aki mögött a miniszterelnök ott áll, a körül soha nem fogy el a levegő".
   
Egy hírportál hétfőn írt arról, hogy kilátásba helyezte lemondását a miniszterelnöknél Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának oktatási államtitkára, aki levelében azt is összefoglalta, milyen okok vezettek döntéséhez.

A hírportál úgy értesült, hogy a kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa jelezte, nem érez elég támogatottságot munkája folytatásához. Az oktatási államtitkárság megerősítette, hogy az államtitkár felajánlotta lemondását Orbán Viktornak.
   
A miniszterelnök szóvivője hétfő délután azt közölte: az oktatási államtitkárt Hoffmann Rózsának hívják, és "így fog ez maradni még hosszú időn keresztül".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.