Javaslatokat tehet, aki klikkel

Önálló internetes oldalon a Nemzeti Vidékstratégia

A tárca közölte: a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) önálló honlapot indított a társadalmi vitára bocsátott 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiáról.

2011.05.19 16:39MTI

A weboldalon megtalálható a Nemzeti Vidékstratégia hosszabb és rövidített változata, továbbá a legfrissebb hírek az országjáró körút vitafórumairól és több más hasznos információ a koncepcióról. Az "Ötletláda" és a "Szóljon hozzá!" menüpontokra kattintva bárki elmondhatja javaslatait és véleményét a stratégiáról.
   
A minisztérium logópályázatot is hirdetett, amelyre több mint ötven tervet küldtek be az alkotók. A pályaművek a "Logótervező pályázat" menüpont alatt, valamint a külön az ebből az alkalomból létrehozott Facebook profilon ("Logó Pályázat" néven) tekinthetőek meg. Ugyanitt május 29-e éjfélig szavazni is lehet a legjobban tetsző tervekről. A tárca az interneten érkező véleményeket is figyelembe véve hozza meg döntését a győztesről.
   
Rövid reklámfilm is készült a Nemzeti Vidékstratégiáról, melyet társadalmi célú hirdetésként május 20-tól sugároznak a közszolgálati televíziók és a Magyar Rádió. A spot a "Társadalmi célú reklám" menüpont alatt található, és tekinthető meg.
   
A Vidékfejlesztési Minisztérium határozott törekvése, hogy a Nemzeti Vidékstratégiát a társadalom legszélesebb körével ismertesse meg. A tárca célja, hogy az ország jövőjét meghatározó koncepcióról a szakmai és civilszervezetek, valamint a politikusok mellett minél több állampolgár  mondja el  a véleményét - olvasható a VM közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.