A tapasztalatait írásba foglalja

Morvai Krisztina vidékjárásra készül

Morvai Krisztina a jövőben folytatja európai parlamenti munkáját, emellett azonban járni fogja a magyar vidéket, hogy az ott szerzett tapasztalatairól minél előbb egy könyvet vagy jelentést készítsen.

2011.05.01 12:59MTI

Erről a politikus maga számolt be a Jobbik Hajógyári szigeti majálisának második napján. A bűnügyi helyzet feltárása kapcsán azt mondta, keresi a módját, hogy mivel tudna több hasznot hajtani.

Lehetőségként említette, hogy az ügyben létrehoznak egy új Civil Jogászbizottságot, de azt is felvetette, hogy esetleg a Jobbik mérje fel, hogy pontosan mi is zajlik vidéken. Ezt követően pedig követeléseket fogalmazzanak meg a kormány, a rendfenntartók, a belügyi vezetés felé.
   
A gyöngyöspatai helyzet kapcsán jelezte: hallják, hogy a vidéken élők segélykiáltással fordultak az emberekhez. Az látszik, hogy egyre nő a bűnözés, és egyre nagyobb a nyomor - mutatott rá.
   
A brüsszeli munkája kapcsán szólt arról: azért is tartja jónak, hogy a Jobbik is képviselteti magát az Európai Parlamentben, mert így sikerült felpezsdíteniük annak  langyos, lagymatag, az igazságtalanságot eltűrő” levegőjét. Egyúttal hangot adott annak a véleményének, hogy teljesítik a kötelezettségeiket és a magyar emberek elvárásait. Megjegyezte, hogy Brüsszelben hiányolja a szenvedélyt, mert szenvedélyes emberek ritkán kerülnek be akár az európai, akár a nemzeti parlamentekbe.
   
Az EP képviselő a hallgatósággal beszélgetve felajánlott százezer forintot arra, hogy gyártsanak  Szabadságot Budaházynak” feliratú matricákat, és aki ezt követeli, az tegye ki az autójára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.