Rendőrök őrizték, térfigyelők lesték

Feltörték a Jobbik frakcióvezető-helyettesének autóját

A Jobbik szerint szimbolikus, hogy csütörtökön a Belügyminisztérium melletti utcában feltörték Volner János frakcióvezető-helyettes autóját.

2011.04.28 17:26MTI

Az ellenzéki párt közleményében az olvasható: nem a gépkocsi feltörése a hír, hiszen ilyen jellegű bűncselekmények naponta százával történnek, hanem az, hogy az autót nem eldugott helyen, hanem közvetlenül a Belügyminisztérium oldalában, a rendőrökkel őriztetett, térfigyelő kamerákkal felszerelt belvárosi Mérleg utcában törték fel.
   
"A kormány két hét alatt rendet ígért országszerte, ám úgy látszik, a belügyi tárca még a saját háza táján sem tud rendet tartani" - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.