Egy köpet, ha csattan

"Maroknyi nyilas tüntető": nem köpték le Gyurcsány Ferencet Egerben

Gyurcsány Ferenc titkárságának közlése szerint hazugság az az állítás, hogy szerdán Egerben leköpték volna a volt kormányfőt.

2011.05.19 09:05MTI

"Annyi történt, hogy egy maroknyi nyilas tüntető hangoskodott az amúgy telt házat vonzó fórum előtti helyszínen. Ennek során egy meglehetősen zavarodottan viselkedő asszony többször a földre köpött" - rögzítik csütörtökön eljuttatott közleményükben, amely szerint a "hazugságot a palocbetyar.com nevű szélsőjobboldali portál - amely amúgy a tüntetést szervezte - tette közzé, onnan került a heol.hu-ra, majd terjedt el a sajtóban".


Nem véletlen, hogy a helyi rendőrkapitányság szóvivője azt mondta, nem észleltek semmiféle atrocitást, mivel ilyen nem történt - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.