36 éves volt az áldozat

Gyilkolt a H1N1 Békés megyében

Egy 36 éves gyomaendrődi férfi H1N1-vírus következtében vesztette életét március 13-án; halálának pontos diagnózisa ezen a héten készült el.

2011.03.30 13:18MTI

Klimentné Keszthelyi Magdolna, a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének epidemiológusa elmondta: a férfi, influenza gyanús tünetekkel, március második hetében került a békéscsabai kórházba, majd három nappal később vírusos tüdőgyulladásban elhunyt.

A vizsgálatok azóta kimutatták, hogy a H1N1-vírus okozta a halálát. Békés megyében március 21-27. között két kistérségi intézet összesen 38 influenzaszerű megbetegedést jelentett, ez az adat a megelőző héthez képest több mint 28 százalékos csökkenést mutat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.