Meghalt egy beteg Zalában

Újra ölt a H1N1

Meghalt egy influenzás beteg Zala megyében a H1N1 vírus fertőzése következményeként - közölte a Zala Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

2011.03.01 14:41MTI

Az intézet tájékoztatása szerint a beteg a 35-59 éves korcsoportba tartozott és előzőleg nem kapott védőoltást. Az elmúlt héten rajta kívül három beteget vettek fel kórházi ápolásra a megyében influenza, illetve influenzaszerű megbetegedés miatt. Az egyik páciens intenzív ellátásra, egy másik pedig gépi lélegeztetésre szorult.
   
Egy héttel ezelőtt, február 23-án huszonöt, influenzás megbetegedéssel összefüggésbe hozható halálesetről tudott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.