Nem tetszik a Zóna taxinak a KO

A Főtaxi lett a droszt királya Ferihegyen

Kedden nem sokkal éjfél után a repülőtér munkatársai körbevették és eltüntették a Zóna Taxi feliratot a Zóna Taxi Ferihegyi repülőtér érkezési oldalán lévő bódéjáról - jelentette az MTI helyszínen lévő tudósítója.

2010.12.07 07:37MTI

A Budapest Airport Zrt. megbízása alapján kedden veszi át a reptéri drosztot a Főtaxi a Zóna Taxitól.

Veres István, a Zóna Taxi tulajdonosa az MTI helyszínen lévő tudósítójának elmondta: nem szándékoznak erőszakkal rendezni a jogi vitát, ami a Budapest Airport és köztük zajlik, ugyanakkor nem ismerik el a reptér felmondását, véleményük szerint szolgáltathatnak a reptéren.

Kedden az indulási oldalon helyezkednek el a Zóna Taxik, és az általuk felkért hoszteszek várják az érkező utasokat és igyekeznek őket a Zóna Taxi autóiba irányítani - tette hozzá.

A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) október elején írta ki a taxitendert, amelyet november közepén a Főtaxi nyert meg.

A Zóna Taxi ezt követően megtámadta a BA tenderét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.