Nem okoz fennakadást az időjárás

Havazás, ónos eső - Nincs fennakadás a vasúti közlekedésben

Nem okoz jelentősebb fennakadást az időjárás pénteken hajnalban, az országban a járatok menetrend szerint elindultak - közölte a MÁV kommunikációs igazgatósága pénteken hajnalban az MTI-vel.

2010.12.03 07:15MTI

Jelenleg Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa térségében havazik, itt a vasúttársaság munkatársai folyamatosan tisztítják a váltóberendezéseket, és az elektromos váltófűtő berendezések is üzemelnek. Ennek ellenére a Székesfehérvár–Gyékényes vonalon néhány perces késések előfordulhatnak a reggeli órákban.

A Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Pusztaszabolcs vonalon pénteken 8 és 13 óra között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat pályakarbantartás miatt. Dunaújvárosból a pótlóbuszok korábban indulnak a megszokottnál.

A Budapest–Vác–Szob vonalon módosított menetrend szerint járnak a vonatok, mert Nagymaros és Szob között karbantartási munkákat végeznek.

fotó: MTI


December 7-ig Sárbogárd–Baja–Sárbogárd vonalon módosított menetrend szerint járnak a vonatok. Helyettük Szekszárd és Bátaszék között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat pályafelújítás miatt. Baja–Bátaszék–Szekszárd viszonylatban a vonatok és pótlóbuszaik korábban közlekednek. Az IC839-es Gemenc intercity csak Bátaszék és Budapest-Déli pályaudvar között jár.

A Budapest-Székesfehérvár vonalon és a csatlakozó vonalakon, pályaépítés miatt van módosított menetrend.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.