Kormányzati vizsgálat állat-élet program ügyben

Mi lett a százmilliós kutyafitnesszel?

A drégelypalánki kutyafitneszközpont ügyében kezdeményez kormányzati vizsgálatot Balla Mihály, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a beruházás ugyanis egy év alatt sem készült el.

2010.08.21 11:55Magyar Nemzet

Kormányzati vizsgálatot kezdeményez a drégelypalánki kutyafitneszközpont ügyében Balla Mihály, a térség fideszes országgyűlési képviselője, miután a beruházás egy év alatt sem készült el - írta meg a szombati Magyar Nemzet.

A budapesti Gyrotech Kft.-nek 2009. február 2-án a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 111 millió 879 ezer forintos uniós támogatást ítélt meg életminőség- és egészségmegőrző termékcsalád, valamint állatélet-program kialakítására kutyák számára.

A társaság eredetileg számítástechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozott, tevékenységi körébe 2008-ban került be a biotechnológiai kutatás-fejlesztés, csakúgy, mint az állat-egészségügyi ellátás - írja a napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.