Nagyrabecsülésüket fejezik ki

Az LMP "szimbolikusan" köztársasági elnöknek jelöli Sólyom Lászlót

Az LMP-frakció úgy akarja kifejezni nagyrabecsülését Sólyom László eddigi munkája iránt, hogy szimbolikusan újra köztársasági elnöknek jelöli - mondta el újságírók előtt pénteken a párt frakcióvezető-helyettese.

2010.06.25 12:24MTI

Karácsony Gergely közölte: jogilag nem jelölhetik Sólyom Lászlót, hiszen nincs meg az ehhez szükséges számú parlamenti képviselőjük, de ennek ellenére még a nap folyamán lead a Parlamentben egy olyan jelölési ívet, amelyen a jelenlegi államfő neve szerepel.

A politikus be is mutatta a papírt, amelyet az LMP képviselőcsoportjának mind a 16 tagja aláírt.

Karácsony Gergely emlékeztetett: korábban más frakciókat is arra kértek, hogy támogassák Sólyom László jelölését, ezért reméli, hogy egyéb képviselők is csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.