Már a dolgozóit sem tudja kifizetni

A szocialista szellem vasútja: revizori vizsgálatot rendelt el a Vidámparknál a főpolgármester

Revizori vizsgálatot rendelt el a Budapesti Vidám Park Zrt.-nél Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester a cégnél kialakult hiány okainak feltárására.

2010.01.28 18:51MTI

Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén jelentette be, hogy kezdeményezi a revizori vizsgálatot. Mint mondta, a Vidámparknál kialakult helyzet kritikus, azt meg kell oldani, és ennek első lépése, hogy a revizori vizsgálat feltárja a hiány kialakulásának okait.

Elképzelhető, hogy a jövő hónapban már dolgozóit sem tudja kifizetni a félmilliárd forintos adóssággal küszködő Vidámpark - állította a hétfői Blikk.

A lap információja szerint tavaly a válság miatt 15 százalékkal kevesebben keresték fel a Vidámparkot.

Az így kialakult pénzhiány miatt két játékukat eladnák, majd visszalízingelnék azokat, de ennek kivitelezéséhez 70 millió forintra volna szükségük. A képviselők a februári közgyűlésre elnapolták a Vidámpark megsegítésének ügyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.