Daróczi és Batiz a Providentnek dolgozik

Botrány! Az "uzsora' céget mosdatják a volt kormányszóvívők!

Bár az elmúlt hónapokban a Provident gyorshitelezőt folyamatosan támadták szocialista politikusok, ez nem akadályozta meg Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök volt kommunikációs stábjának tagjait abban, hogy elvállalják a cég kommunikációját - írja az Index.

2009.05.29 10:25Index, Heti Válasz

A Heti Válasz értesülései szerint az uszoráskodással vádolt cég kommunikációját a jövőben a W. Wolf & Partners (WWP) fogja intézni, melynek mindhárom tulajdonosa Gyurcsány Ferenc környezetéből került ki. 

A WWP-t Tóth Miklós, Batiz András és Daróczi Dávid alapította. Előbbi 2006-igy a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkára, Batiz és a WWP-nél második keresztnevét, a Józsefet használó Daróczi kormányszóvivők voltak. A Heti Válasz értesülései szerint a Provident, amely ellen a szocialisták EP-lista-másodikja, Herczog Edit februárban európai uniós fellépést sürgetett, a WWP első ügyfele. A Heti Válasz érdeklődésére Daróczi nem tartotta összeegyeztethetetlennek szerepvállalását, mondván "nem szocialista politikus, hanem kommunikációs szakember vagyok".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.