Bővül a volt kormányszóvivő birodalma

Filmes utómunkálatokra alapított céget Batiz

Andromédia Produkciónéven új céget hozott létre Batiz András volt kormányszóvivő. Társtulajdonosa Kárász Róbert televíziós műsorvezető, aki a kormányzati exkommunikátornak régi barátja és több más cégben is társa.

2008.08.13 09:33Népszabadság Online

Batiz a hírt közlő Népszabadságnak elmondta: a társaságot egy hónapja hozták létre elsősorban televíziós utómunkálatokra (vágás). Ezt a tevékenységet nem kívánták a már meglévő, 5SI Produkciós Iroda nevű filmgyártó cégük keretein belül folytatni. Utóbbi referenciái közé tartozik a többi közt a Viasat3-on leadott Kordáék a világ körül, a tv2-n futó torna Schobert Norbival és feleségével.

Batiz másik cége, a Batiz Consulting egyébként többmilliós forintos állami megrendeléseket nyert el, többek között állami vezetők kommunikációs felkészítésére. Batiz a lapnak ennek kapcsán csak annyit mondott: megrendeléseik több mint kétharmada a piaci szektorból származik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.