Tessék vigyázni, az ajtók záródnak?

Két hét múlva bonthatják fel a szerződést a metróalagút építőjével

Maximum két hetet adott a DBR Metró Projekt Igazgatóság a francia Vinci vezette Bamco konzorciumnak, hogy újra felvegye a munkát a 4-es metró alagútjának építésén - közölte Klados Gusztáv, az igazgatóság projektigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

2009.04.15 15:39MTI

Az igazgató véleménye szerint "ebben a pillanatban úgy néz ki", hogy akár fel is bonthatják a szerződést, de ezt nagyon meg kell fontolni.

Más cég is megépítheti az alagutat, sőt a BKV saját hatáskörében is megteheti ezt, de mindkét forgatókönyv szerint kitolódna a teljes projekt végső határideje és megnövekedne az összköltsége - mondta Klados Gusztáv.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.