Civilek újabb tüntetést szerveznek keddre

Tumultus a Kossuth téren: a CÖF részt akar venni az Országgyűlés ülésén is

Demonstrációt szervez keddre a Civil Összefogás Fórum (CÖF) nevű szerveződés a Kossuth térre; a CÖF részt akar venni az Országgyűlés ülésén is - közölték csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

2009.04.09 11:29MTI

A CÖF egy "politikai akciót" is végre szeretne hajtani kedden, részt akar venni ugyanis a konstruktív bizalmatlansági indítvány parlamenti vitájában, az Országgyűlésben.

Eszerint a fórum delegációjának vezetője a vitában felolvasná petíciójuk
at - mondta Fricz Tamás szervező. Hozzátette: megkeresik Szili Katalin házelnököt, és megkérik, a házbizottság rendkívüli ülése döntsön úgy, hogy a CÖF képviselője részt vehessen a bizalmatlansági indítvány vitájában. Nem konstruktív bizalmatlansági indítványra, hanem az Országgyűlés feloszlatására és előre hozott választásra van szükség - fogalmazta meg követelésüket.

A Civil Összefogás Fórum vasárnap a Hősök terén tartott demonstrációt az előre hozott választásokért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.