3 nap szünet Fejér megyében

Tanítási szünettel 4,2 millió forintot takarítottak meg

A Fejér Megyei Önkormányzat szakembereinek előzetes számításai szerint a megyei fenntartású oktatási intézményekben a háromnapos tanítási szünet eredményeként 4,2 millió forint értékű energiát takarítanak meg.

2009.01.13 18:17MTI

Csathó Barna tájékoztatása szerint az ily módon megtakarított gázmennyiség nagyjából elegendő volna egy Polgárdi méretű város magánháztartásainak teljes egy napi gázszükségletének kielégítésére. Fejér megyében hétfőtől háromnapos tanítási szünet van a megyei önkormányzat által fenntartott 12 oktatási intézményben, a martonvásári Pápay Ágoston Speciális Szakiskolában pedig egy napi szünet után megkezdődtek a foglalkozások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.