Ügyelet lesz, tanítás nem

Rendkívüli tanítási szünet Nógrádban hétfőn

A Nógrád Megyei Önkormányzat elnöke, Becsó Zsolt (Fidesz) egy napra tartja indokoltnak a rendkívüli szünet elrendelését a megye által fenntartott középiskolákban, hétfőre rendkívüli szünetet javasolt; az erről szóló értesítést pénteken megkapta az öt érintett intézmény - tudta meg az MTI az elnöki titkárságon.

2009.01.09 13:04MTI

Nógrád megyében ez a salgótarjáni Borbély Lajos Szakközépiskolát és Szakiskolát, tagintézményét, a bátonyterenyei Fáy András Szakképző Iskolát, a kisterenyei Váci Mihály Gimnáziumot, a szécsényi Lipthay Béla Mezőgazdasági Szakképző Iskolát, továbbá a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumot és Postaforgalmi Középiskolát érinti.

Csank Csaba, a salgótarjáni Borbély szakközépiskola igazgatója elmondta: mindkét iskolájukban lesz ügyelet, a szintén hozzájuk tartozó salgótarjáni Lórántffy kollégiumban pedig biztosítva lesz a tanulók ellátása.

Szombaton, vasárnap és hétfőn szeretnék leszorítani a gázfelhasználást, temperáló fűtés lesz - tette hozzá, jelezve: kihirdették, hogy kedden már órarend és munkarend szerinti tanítanak. Filkor Lajos, a szécsényi intézmény igazgatója elmondta: péntek délutántól már náluk is temperáló fűtés lesz.

Hozzátette, hogy a főépületet gázzal fűtik, de egy-két teremben elektromosan is meg tudják oldani a fűtést, így tudják biztosítani a felügyeletet, ha néhány tanuló bemenne az iskolába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.