Időközi

A DK is Rokker Zsoltit támogatja

Az MSZP és a Jobbik után a DK is bejelentette, Rokker Zsoltit támogatják a júliusi miskolci időközin.

2018.05.29 11:07ma.hu

2018. július 15-én időközi önkormányzati választást tartanak Miskolc 12. számú önkormányzati körzetében.

Az MSZP Miskolci Szervezete a független képviselőjelöltként induló Erdei Sándort támogatja a választáson - közölték. Erdei ismertebb neve: Rokker Zsolti. Mint írják, Erdei 42 évvel ezelőtt Miskolcon született, a Miskolci Egyetemen diplomázott, 20 éve a Győri kapu városrész lakója.

"Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre” - olvasható a párt közleményében.

Hétfőn a Jobbik is bejelentette, hogy Erdeit támogatják, kedden pedig a DK is beállt mögé.

"Miután Erdei Sándor független jelölt ismertette programját, a Demokratikus Koalíció miskolci elnöksége úgy határozott, hogy a július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson nem állít önálló jelöltet, hanem - más ellenzéki pártokkal közösen - Erdei Sándort támogatja”- olvasható a párt közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.