Nagyot változott az életük

Így él most a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár

László ás felesége, Anikó 636 millió forintot nyertek a Skandináv lottón még 2013-ban.

2018.05.03 10:39ma.hu

Hogy mostanában mi van velük, annak a Blikk járt utána. Anikó a lapnak elmondta, jól vannak, férje immár három éve józan, ezt az évfordulót meg is ünnepelték. Lánya elvált, unokái így elkerültek Győrből, azóta sem látta őket, hiányukat nehezen tudja feldolgozni.

Jelenleg a meglévő lakásaik bérleti díjából és a korábban adótartozás miatt bezárt kávézójuk kiadásából élnek, valószínűleg nem is rosszul, hiszen az öt lakásnak hála már tavaly is 1 millió forint körüli összeg ütötte a markukat havonta.

Anikó szeretne repülőre ülni, ám pánikbetegsége akadályozza ebben. Férjével együtt viszont autóba ülnek majd, és sofőrjük elviszi őket Horvátországba és Erdélybe.

A következő nyerteseknek pedig két fontos leckét szeretnének átadni: egyrészt, nem lehet mindenkin segíteni, másrészt, vállalkozni, befektetni érdemes, de csak olyanba szabad belefogni, amit az ember szeret és ért is hozzá, vagy olyanba, amihez nem kell szakértelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.