Kerület

Saját kezűleg ülteti a fákat az alpolgármester

Józsefváros azon kerületek egyike, ahol a dinamikus ütemben nő a fásítás. Az összes tér megújult, előtérbe kerültek a zöldfelületek, virágosodik a kerület. Sára Botond, Józsefváros alpolgármestere az elmúlt években saját kezűleg közel harminc facsemetét ültetett el.

2017.12.13 08:00ma.hu

A Józsefváros sportos alpolgármestere a fagyos idő ellenére is megfogja a munka nehezét; ás és lapátol. Saját kezűleg száz fát ültetett már el a kerületben, mert fontosnak tartja, hogy szívvel és lélekkel részt kell vennie a kerület fejlődésében. Öt félév alatt 1000 fa ültetését tervezte el Józsefváros önkormányzata, 2017 tavaszán 200 darab, míg most, ősszel 100 darab fa telepítése történt meg. Cél, a belvárosi levegő tisztítása és az esztétikai érték növelése.

- A belső kerületek lakóinak is fontos a tiszta levegő, a józsefvárosi családoknak is jár az, hogy szép és egészséges környezetben éljenek. Fontosnak tartjuk, hogy Józsefváros egyre zöldebb és virágosabb legyen, ezért még decemberben is bővítettük a kerület faállományát. A hideg időjárás sem tarthatott vissza minket attól, hogy lapátot ragadjunk - mondta el Sára Botond, Józsefváros alpolgármestere. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.