Bűnügy

Taxival mentek lopni a botcsinálta betörők

A rendőrök pillanatok alatt lekapcsolták őket.

2016.12.02 13:01ma.hu
Fotó: MTI

Taxival ment betöri négy férfi Újbudán. B. László 53 éves budapesti, G. Dezső 50 éves ózdi, K. Zoltán 41 éves tokaji és B. Krisztofer 20 éves tímári lakosok ellen lopás bűntette miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi kapitánysága.

A Police.hu híre szerint G. Dezső 2016. november 30-án 16 óra körül taxijával felvette a társait Józsefvárosban, majd a Budapest XI., Jászóvár utcába vitte őket. B. László és fia, B. Krisztofer, valamint K. Zoltán kiszállt az autóból és bementek egy közeli társasházba, ahol két lakás ajtaját feltörték és értékek után kutattak.

A bűncselekmény során készpénzt, ékszereket és elektronikai eszközöket loptak el, majd visszaszálltak a taxiba és elhagyták a helyszínt. Pár perccel később a BRFK Nyomozó Főosztályának munkatársai a Budapest XI., Budaörsi úton megállították a gépkocsit és igazoltatták a benne ülő személyeket. A járműben megtalálták az ellopott tárgyakat és a négy férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.