Szeretünk Feri!!

Szimpátiatüntetés a Kossuth téren Gyurcsány Ferenc mellett

Három MSZP-közeli személy tüntetést szervez szombatra a Kossuth térre azt demonstrálandó, hogy a miniszterelnök nem maradt egyedül küzdelmeiben - írja a Magyar Nemzet.

2008.01.16 07:44Magyar Nemzet

Gyurcsány Ferenc melletti szimpátiatüntetést szervez három MSZP-közeli személy szombat délután a Kossuth térre - írja a Magyar Nemzet. A kezdeményezést a kapcsolat.hu közösségi portál három tagja jelentette be a rendőrségen, de a felhívás a honlapon is olvasható. A névtelenségbe burkolózó szervezők azt kérik baloldai társaiktól, hogy senki ne vigyen és ne viseljen tiltott önkényuralmi jelképet.

A rendezvényen a köztisztasági csomagot értékelik majd, illetve hangsúlyozzák, hogy a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése esetén ezeket nem pótolja az állam, ezért ennyivel kevesebb pénz kerül az egészségügybe és az oktatásba. A szervezők célja annak demonstrálása, hogy a kormányfő nem maradt egyedül politikai küzdelmeiben.

A kapcsolat.hu az MSZP szocialista platformjához és annak vezetőjéhez, Baja Ferenchez köthető, tavaly nyár óta működő internetes portál. A napi látogatottság 1200 körül van; sajtóhírek szerint a portál idővel átvenné a megszűnőben lévő amőba.hu szerepét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.