Meggyilkolta újszülöttjét

Tizenhárom év után állhat bíróság elé

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a nővel szemben, aki a gyanú szerint 2003 őszén meggyilkolta újszülöttjét Tatabányán.

2016.05.26 12:06Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei városban 2003 októberében találtak holtan egy pokrócba csavart csecsemőt, a város egyik parkjának egy félreeső részén.

A nyomozás annyit kiderített, hogy a fiúcsecsemő életképesen született, de az anya kilétét hosszú időn keresztül nem sikerült megállapítani.

A nyomozásba az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya is bekapcsolódott, így végül azonosították a 38 éves tatabányai nőt. Vele szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, kihallgatásán a nő beismerte tettét.

Az ügy nyomozása a napokban lezárult, s a rendőrség az iratokat vádemelési javaslattal küldte tovább a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.