Gyász

Már tudni, miben halt meg Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere

A 46 éves tévés alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, akit minden nap láthattunk a csatornán. Máig mindenki csak találgatott halálával kapcsolatban.

2016.05.06 13:45ma.hu
Facebook

A héten hunyt el Wels Péter Mátyás, a TV2 ismert riportere. A 46 éves tévés alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, akit minden nap láthattunk a csatornán. A TV2 közleménye szerint kollégájuk 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott.

Mint ismeretes, Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn.

"Kollégánk rendkívül tehetséges televíziós, kiváló kolléga és megbízható barát volt. A TV2 osztozik a család gyászában és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti" - írta a TV2.

Lábon hodta ki a tüdőgyulladását

A család egyik barátja, Wels Péter Mátyás édesanyjával egyeztetve közölte a Facebookon, hogy barátja halálát tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés, és jobb szívfél-elégtelenség okozta. Az édesanya kérését tolmácsolva arra kért mindenkit, köztük saját kollégáit is, hogy fejezzék be a fölösleges, kegyeletsértő találgatásokat, és tartsák tiszteletben a hozzátartozók fájdalmát! A valótlan állításokkal szemben a család minden lehetséges jogi eszközt felhasznál.

Egy volt TV2-munkatárs is meghalt a napokban

Előző hét pénteken egy másik riporter, Szabó Tibor is elhunyt, aki korábban a TV2-nél dolgozott, de távozott onnan. Ő épp a múlt héten kezdett új munkahelyén, az ATV-ben, ahol munkavégzés közben rosszul lett, és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Wels Péter Mátyást állítólag nagyon megviselte a volt kollégája halála, csapkodva, zokogva hangoztatta, hogy ez nem lehet.

A héten meghalt a TV2 spiritisztája is

Meghalt Stephanus, hivatalos nevén Borda István. A TV2-n futó Ezo TV nevű telejósda tisztánlátóját csalási ügye készítette ki és vitte a sírba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.