Tragédia

Elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere

A 46 éves tévés alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, akit minden nap láthattunk a csatornán. Egyelőre nem tudni, mi okozta a híradós halálát.

2016.05.03 12:09ma.hu
Facebook

Elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 ismert riportere - tudta meg a Blikk. A lap információi szerint a férfi lakásán jelenleg is tart a helyszínelés, a halál oka egyelőre nem ismert.

Amennyiben újabb információkat tudunk meg az esetről, frissítjük cikkünket.

A Bors szerint az otthonában halt meg, kedd reggel nem ment be dolgozni, ezért kezdték keresni. A kollegái törték rá az ajtót, ők találták rá a holttestére.

„Hihetetlen rendes, szerény ember volt, ott dolgozott a kezdetek óta" – mondta róla egy volt munkatársa.

Közleményt adott ki a TV2

"Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Wels Péter Mátyás, a Tények riportere. A TV2 munkatársa 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott.

Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn.

Kollégánk rendkívül tehetséges televíziós, kiváló kolléga és megbízható barát volt. A TV2 osztozik a család gyászában és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.