Zűrös eset

Meghalt a TV2 spiritisztája

Stephanust, alias Borda Istvánt csalási ügye készítette ki és vitte a sírba.

2016.05.06 10:35ma.hu

Meghalt Stephanus, hivatalos nevén Borda István, a TV2-n futó Ezo TV nevű telejósda tisztánlátója – írja a nyugat.hu. Halálhíréről testvére számolt be a Facebookon.

A férfinek az utóbbi időben drámaian megromlott az egészségi állapot. Még 2011-ben csalt ki 3 millió forintot egy nőtől. Stephanus azt ígérte, ha átutalja neki a kért összeget, leveszi róla a rontást. A nő mindezt el is hitte, a pénzét pedig sosem látta viszont. Ezért később feljelentette a jóst, aki csalásért egy év börtönbüntetést kapott, amit két évre felfüggesztettek.

Az ítélethirdetést követően Stephanus a Borsnak úgy fogalmazott, pszichésen teljesen kikészült, három agyi in­farktusa volt és kétoldali tüdőgyulladása. Az orvosok akkor azt mondták neki, csoda, hogy egyáltalán életben maradt. De úgy tűnik, az ítélethirdetés végképp betette nála a kiskaput.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.