Gyász

Munkavégzés közben rosszul lett és meghalt az ATV riportere

A szakember a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez, ahol hétfőn állt munkába.

2016.04.29 17:47ma.hu

Pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt az ATV munkatársa, Szabó Tibor – erősítette meg a sajtóhíreket a csatorna.

Az ATV péntek délutáni közleményében megerősítette a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később elhunyt az ATV csapatához hétfőn csatlakozott Szabó Tibor.

„A szakember a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez, ahol hétfőn állt munkába. Emberi és szakmai hozzáállásával néhány nap alatt kivívta a közösség tiszteletét és szeretetét” – olvasható a televíziós csatorna hivatalos oldalán.

A hvg.hu információi szerint Szabó Tibor korábban a Közszolgálati Egyetem sajtóosztályán dolgozott, fél éve érkezett a Tényekhez, és rendszerint nem is foglalkozott politikai anyagokkal, az új helyzet azonban nem volt tolerálható számára. A lap úgy tudja, hogy a riporter csak belecsöppent Juhász Péter lejáratásába, a Tények stábja körül kialakult hangulat, a Habony-közeli hírigazgató felvétele és a lejárató anyagok megrendelése miatt eleve azt tervezte, hogy otthagyja a televíziózást. Március 21-én mondott fel a TV2-nél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.