Még mindig kómában van Toller

Toller László gondnokság alá helyezésének pere november 19-én kezdődik

A Szigetvári Városi Bíróság november 19-en kezdi tárgyalni a két évvel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekvő Toller László szocialista politikus gondnokság alá helyezésének ügyét - közölte a bíróság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2008.10.30 19:00MTI

Hajdú István beszámolt arról, hogy a per jövő év januárban kezdődött volna, de az illetékes bíró annak jelentőségére és a média érdeklődésére tekintettel úgy döntött: soron kívül tárgyalja. Hozzátette, a Toller László alperest képviselő kirendelt ügygondnok zárt tárgyalást kért, erről a későbbiekben a bíró dönt. Az orvos szakértőt kirendelték, ha az ő szakvéleménye november 19-re elkészül, már aznap megszülethet a határozat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.