Időközi

Pólya Krisztinát választották Majs polgármesterének

Pólya Krisztina független jelöltet választották polgármesternek a Baranya megyei Majson vasárnap tartott időközi választáson.

2016.02.22 06:59MTI

Iloskityné Pantyata Ágnes jegyző tájékoztatása szerint a vasárnapi voksoláson a 801 választásra jogosult közül 476-an adták le szavazatukat, ebből hét volt érvénytelen.

A településvezetői tisztségért induló Pólya Krisztinára (független) 238 szavazatot adtak le, Vicsik Szabolcsra (független) 231-et, Csillag Ferenc (független) szombaton visszalépett a polgármester-jelöltségtől - ismertette a jegyző.

A település képviselő-testületi helyeire hat független jelöltet választottak meg.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni a településen, mert a képviselő-testület tavaly októberben feloszlatta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.