Kisvárda

Bezörgetett a nagyapjához - aztán kirabolta...

Mindenképpen pénzt akart szerezni, azért ment.

2015.12.16 07:54Havariapress
Forrás: Youtube

Őrizetbe vették a rendőrök azt a huszonéves férfit, aki a gyanú szerint kirabolta saját nagyapját Kisvárdán.

A szabolcsi kisvárosban kedden délután keresett fel otthonában egy 72 éves férfit az egyik közeli faluban lakó unokája, azzal a céllal, hogy pénzt szerezzen tőle.

A fiatal férfi a lakásban leszorította az egyedül élő idős ember karjait, hogy ne tudjon védekezni, majd a zakója belső zsebébe nyúl,t és kivette onnan a sértett pénztárcáját, végül a benne lévő pénzt magához véve elhagyta a helyszínt.

A történtekről értesített rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte tettét. A 24 éves dögei lakost ettől függetlenül őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene, rablás megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.