Drog

Az NBA-sztár már saját családtagjait sem ismeri fel

Folyamatosan romlik a kábítószer túladagolása következtében, több napig kómában fekvő Lamar Odom állapota.

2015.11.16 09:44ma.hu
Facebook Lamar Odom

Lamar Odom hihetetlen gyorsasággal kezdett el felépülni a kóma után, ami az orvosai szerint is csodaszámba megy. Ennek ellenére megvolt az oka annak, hogy a specialisták óvatosan fogalmaztak a sportoló állapotával kapcsolatosan - írja a hirado.hu.

Miközben a külföldi lapok örvendezve írtak a kosaras javulásáról, első lépteiről, mondatairól,  és szinte már mindenki ismét az arénában látta őt játszani, mára bizonyossá vált, hogy túladagolása és a kóma nem múlik el nyom nélkül. A korábban rebesgetett agykárosodás valóban súlyos problémákat okoz Lamarnál, olyannyira, hogy esetenként rokonait, közeli barátait sem ismeri fel.

Khloe Kardashian, az egykori NBA játékos exe nemrég azt nyilatkozta, hogy Odom egyáltalán nem emlékszik rá, hogy mi történt vele, így aztán ő mondta el neki, hogy milyen következményei lettek a bordélyházban való összeomlásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.