Garázdaság

Saját osztálya szeme láttára bántalmazta a tanárnőt

Büntetőeljárást indított a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egy féfi ellen, aki Kondoroson tanítványai szeme láttára az utcán fenyegette, bántalmazta fia pedagógusát.

2015.12.06 16:30MTI

Az 59 éves férfi szerda este Kondoroson odalépett a helyi kollégiumba tartó diákcsoporthoz, majd felszólította a fiát, hogy lépjen ki a sorból és menjen haza. A tanulókat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy láthatóan ittas állapotban van, ezért nem engedi vele haza a gyermeket.

Erre az apa a kollégiumig kísérte a csoportot, miközben fenyegette, szidalmazta a pedagógust.

Két nappal később ismét megállította a gyermekeket kísérő pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának. A tanárnő segítségért kiáltott, mire egy járókelő kihívta a rendőrséget.

A Szarvasi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, akit vasárnap gyanúsítottként hallgattak ki - írják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.