Bűncselekmény

Kettős nemi erőszak: a páros mindkét tagját bántalmazta

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki egy fiatal pár mindkét tagjával szexuális erőszakot követett el Győrben.

2015.11.27 16:20Havariapress

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a többszörösen büntetett, 42 éves férfi egy bokros részen támadt rá egy párra az 1-es főút közelében; a férfit fejbe verte egy üveggel, majd őt és partnerét is késsel fenyegette meg. Ezt követően mindkettőjükkel szemben szexuális erőszakot követett el, illetve veréssel, testi erőszakkal igyekezett megakadályozni őket a menekülésben. A pár egyik tagja végül mégis el tudott menekülni a helyszínről, hogy segítséget hívjon, a rendőrök ezt követően fogták el az elkövetőt. Tekintettel arra, hogy a gyanúsítottnak még bejelentett lakhelye sincsen, a bíróság úgy ítélte meg, hogy a bűnismétlés veszélyén kívül attól is tartani lehet, hogy elszökne vagy elrejtőzne, esetleg megpróbálná befolyásolni a tanúkat, ezért elrendelte az illető előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.