A lakosság segítségét kérik

Szóváltás után bántalmazták - két férfit keres a rendőrség

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a két férfit, akik pár napja összevertek egy járókelőt Pesten, a Nyugati téri aluljáróban.

2015.11.28 14:01Havariapress

Az egyelőre ismeretlen elkövetők múlt vasárnap hajnalban kötöttek bele a későbbi sértettbe a Nyugati téri aluljáró terézvárosi részén, majd a kialakult szóváltást követően úgy összeverték az illetőt, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügy nyomozása az eset óta eltelt egy hétben nem vezetett eredményre, a támadókról ugyanakkor jól használható felvételt készítettek a helyszínen működő kamerák.

A rendőrség ezért most a lakosság segítségét is várja az ügy felderítéséhez, és kérik, hogy jelentkezzen, aki a police.hu oldalon közzétett fotó alapján felismeri az elkövetők valamelyikét.

A bejelentések akár névtelenül is megtehetők az ingyenesen hívható 06-80/555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.