2016. február 18-21.

FEHOVA - a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója

A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény ismét megújul, és egyedülálló programokkal várja majd az érdeklődőket!

2015.12.15 09:37ma.hu

2015 februárjában a 22. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” (fegyver, vadászat) és „D” (horgászat) pavilonjában 18 ország 270 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre 57 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

A 2016-os rendezvényre eddig magyar, lengyel, török, cseh, dél-afrikai, szenegáli, német, szlovák és osztrák cégek jelentkeztek be, nagyobb területet lefoglalva a Budapesti Vásárközpont pavilonjaiban, mint tavaly azonos időszakban.

A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény ismét megújul, és egyedülálló programokkal várja majd az érdeklődőket!

ÚJDONSÁGOK 2016-ra

•    Trófeakiállítások:
    -    „DZSUNGELLÁZ” - Magyar vadászok esőerdei trófeái, élethű diorámával
    -    „Híres vadászok – Jeles trófeák (1810-től napjainkig)” – 37 híres magyar vadász és az általuk elejtett 45 vad trófeájának bemutatása
   -    Rendellenes dámtrófeák
   -    Nadler-kiállítás
   -    A „Nimród vadászpróba” verseny győzteseinek bemutatója
•    Trófeabírálat élőben: a CIC nemzetközi bíráló bizottsága és az SCI hivatalos bírálói többek között egy világrekord várományos medve koponyát és bőrt bírálnak el a kiállítás első napján – a trófeák megtekinthetők lesznek a kiállítás zárásáig

Az újdonságok mellett számos hagyományos programmal várjuk a kicsiket és nagyokat:
lőtér, kalasnyikov-összeszerelő verseny, vadászkutya fajta- és munkabemutató, sólyomreptetés, lőtér, íjász bemutató…

Egyidejű rendezvények, melyek a FeHoVa belépőjeggyel megtekinthetők:

- Budapest Boat Show
- V. FeHoVa - MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
- Bocuse d’Or Nemzetközi szakácsverseny, hazai döntő

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség decembertől a kiállítás honlapján!

A vadásztársaságok, fegyveres testületek és lövészegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.fehova.hu; fehova@hungexpo.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.