Fegyver-horgászat-vadászat

FeHoVa Szakkiállítás

Idén is megrendezik a fegyver-horgászat-vadászat témájú FeHoVa Szakkiállítást, amelyen - hűen a több éves hagyományhoz - a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) önálló standdal vesz részt.

2008.03.26 16:55ma.hu

A kiállítás helyszíne és időpontja:
HUNGEXPO
Budapesti Vásárközpont „A”pavilon (Budapest X. ker., Albertirsai út 10.) 2008. március 27-30.

A kiállítás megnyitóján részt vesz Haraszthy László, a KvVM természet- és környezetmegőrzési szakállamtitkára. A vadgazdálkodás-vadászat valamint a horgászat számtalan helyen kapcsolódik a természetvédelemhez, ezért fontos a pillanatnyilag aktuális, valamint a folyamatosan aktualitással bíró információk eljuttatása a vadászokhoz, horgászokhoz.

A KvVM-standnál többek között a következő témákban tájékozódhatnak az érdeklődők:

Természetvédelmi Őrszolgálat
CITES (külföldön elejtett állatok behozatala)
Sasmérgezések
Natura 2000 gyepterületek fenntartása, támogatása Nagyragadozó-védelem (farkas, hiúz)
Invazív halfajok
A nemzeti park igazgatóságok és a környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi felügyelőségek illetékességi-működési területei (térkép, címlista)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.