Szégyen

Kirúgta a menekülteket rugdosó operatőrét az N1 TV

Menekülteket - köztük gyerekeket is - rugdosott egy kamerás nő Röszkénél. Kirúgták.

2015.09.09 00:01ma.hu

Több különböző videó alapján úgy tűnik, hogy a nő buktat fel egy menekültet, két fiatalba pedig bele is rúg. Kiderült, hogy az N1 TV munkatársáról van szó, őt a televízió "elfogadhatatlan viselkedése miatt" eltávolította - írja az Origo.

A PM és a DK feljelent

Nem tekinti azonban lezártnak az ügyet a Párbeszéd Magyarországért (PM). A párt közölte, hogy közösség tagja elleni erőszak miatt feljelenti az N1 tévé operatőrét. "Ez az emberi viselkedés legalja" - állapította meg a PM, emlékeztetve, hogy a közösség tagja elleni erőszak bűncselekmény büntetési tétele 1-5 év. Ugyancsak feljelentést tesz a Demokratikus Koalíció - tudatta a párt közleményében, hozzátéve: elvárják a rendőrségtől, hogy minél hamarabb megtalálja az ártatlan emberekre támadót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.