Illegális bevándorlás

Csaknem ezerkétszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

A legnagyobb csoportot Röszke külterületén fogták el 12 óra 20 perckor. Itt 71 bangladesi, 15 afgán és 6 szír állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt.

2015.08.24 10:02MTI

Huszonhat csoportban 1199 illegális bevándorlóval - köztük 117 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén vasárnap - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta: a legnagyobb csoportot Röszke külterületén fogták el 12 óra 20 perckor. Itt 71 bangladesi, 15 afgán és 6 szír állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt, ügyükben idegrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Országosan vasárnap tiltott határátlépés miatt 1245 embert fogtak el a rendőrök - közölte a police.hu-n hétfőn az ORFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.