Ünnep

Idén 140 éves a Kaposvári Tűzoltóság

Létrehozásának száznegyvenedik évfordulóját ünnepli az idén a Kaposvári Tűzoltóság, a jubileumról ma, Szent Flórián napján, a Somogy Megyei Tűzoltónapon koszorúzással, szentmisével és állománygyűléssel emlékeznek meg.

2015.05.04 09:42MTI

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő közlése szerint az ünneplés megemlékezéssel és koszorúzással kezdődik Kaposvár-Toponáron, a Szt. Flórián szobornál, majd ünnepi szentmisét tartanak a Kaposvári Székesegyházi Nagyboldogasszony római katolikus templomban.

A misét követően ünnepi állománygyűlést tartanak a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában. Az eseményen Szita Károly (Fidesz KDNP), Kaposvár polgármestere mond beszédet, majd tűzoltónapi elismeréseket ad át a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.