Már hagyomány

Tűzoltó-találkozó Pilisszentivánon

A Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) szombaton rendezi meg immár hagyományos országos tűzoltóbörzéjét és találkozóját Pilisszentivánon, a Pilisszentiváni Tűzoltó és Polgárőr Egyesülettel közösen.

2015.05.02 08:08MTI

A Szent Flórián napja alkalmából tartott fesztiválon részt vesznek Franciaország, Németország és Románia tűzoltóságainak képviselői, valamint határon túli magyar tűzoltók a Felvidékről, Kárpátaljáról, a Székelyföldről és a Vajdaságból - közölte Dobson Tibor, az MTSZ elnöke.

Az immár hetedik ilyen rendezvényen az önkéntes tűzoltó egyesületeket tömörítő MTSZ elismeréseinek átadásán túl lesz horgászverseny, főzőverseny és tűzoltóautók felvonulása - tette hozzá az elnök.

Közlése szerint országszerte 1100 önkéntes tűzoltó egyesület működik, amelyek mintegy 20 ezer tagot számlálnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.