Beszorult a játszótéri hintába

Rossz példát mutatott: tűzoltók szedték ki a hintából a lányt

Három tűzoltó küzdött a játszótéri hinta alatt fekve, míg nagy nehezen sikerült kiszabadítaniuk egy 18 éves lányt - akkor már legalább egy órája ült megszégyenülve a játékszeren.

2015.04.23 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Egy teljes órán keresztül kuporgott a 18 éves lány egy gyermekhintába szorulva, mire feladta a büszkeségét és égő arccal felhívta a tűzoltókat, hogy szabadítsák ki onnan. A brit sajtó által csak Cody néven emlegetett ifjú hölgy Malmesburyben került szorult helyzetbe, amikor a kisöccsét kivitte a közeli játszótérre, és a gyermek kérésére beleült a hintába, hogy megmutassa, mennyire egyszerű használni. Csakhogy a hinta ülése kifejezetten a legkisebbek számára volt kialakítva, nemcsak hátul és oldalt lévő peremmel, hanem körben, a két láb közt egy kicsúszásgátló elemmel.

Cody kifejezetten vékony lány, így nem okozott neki nehézséget, hogy belehuppanjon a szűk ülésbe, ám pár perccel később riadtan döbbent rá, hogy nem tudja kihúzni a lábát a résből. Eleinte persze kitartóan próbálkozott, de egy óra elteltével kénytelen volt segítséget kérni. A tűzoltók csavarhúzókkal szerelték szét a hinta ülését, így Codynak már csak át kellett bújnia a csípőjére feszülő fémpánton, aztán a sikeres szabadulás végén a tűzoltók ismét összerakták a hintát, hogy a legkisebbek továbbra is ringatózzanak benne - de a nagyobbaknak nem ajánlják a használatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.