Nem támogatják a jelöltségét

Pásztor Albert nemcsak a PM-nek, az Együttnek sem tetszik

Először az Északhírnök számolt be arról, hogy a volt rendőrkapitány lesz a baloldal polgármester-jelöltje a borsodi megyeszékhelyen.

2014.07.02 15:12MTI

A Párbeszéd Magyarországhoz hasonlóan a velük szövetségben lévő Együtt - a Korszakváltók Pártja sem támogatja, Pásztor Albert volt miskolci rendőrkapitányt, aki a városban - a sajtóhírek szerint - a baloldal polgármester-jelöltje lesz az őszi önkormányzati választáson - ismertették az Együtt elnökségének döntését.

Szabó Tímea a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke egy korábbi sajtótájékoztatón azt mondta, Pásztor Albertet nem tartják elfogadható jelöltnek, ezért nem is állnak ki mellette.

Először az Északhírnök számolt be arról, hogy a volt rendőrkapitány lesz a baloldal polgármester-jelöltje a borsodi megyeszékhelyen, majd az atv.hu arról írt, hogy a hírt több forrásból is megerősítették számukra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.