Ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás

Balla Irma-gyilkosság - május 25-ig hosszabbították meg a nyomozást

Továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, egyelőre senkit nem hallgattak meg gyanúsítottként.

2014.04.09 07:15MTI
freedigitalphotos.net/suphakit73

A Blikk felidézi, Balla Irmát 2007-ben húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Schönstein Sándort, az áldozat fiát 12 év fegyházra ítélte, ám végül a férfit jogerősen felmentették.

Schönstein Sándor pszichésen tönkrement az alaptalan vádak miatt, amiért kártérítési pert indított. Már bíróságon van az ügy, ám szeretnénk, ha tárgyaláson kívül meg tudnánk egyezni az államot képviselő Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal – mondta a lapnak Magyar György ügyvéd, aki reméli, hogy az új nyomozás során legalább annyi energiát fektetnek a valódi elkövető felkutatásába, mint amennyit az ügyfelével foglalkoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.