Megismételt első fok

Balla Irma-gyilkosság - felmentették az áldozat gyilkossággal vádolt fiát

Felmentette a bíróság az édesanyja, Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt Schönstein Sándort.

2012.11.23 11:01MTI

A megismételt első fokú eljárásban hozott ítéletet Bakó József bíró hirdette ki péntek délelőtt a Debreceni Törvényszéken.

Az ítélet indoklása jelenleg is tart, az ügyész az ítéletről még nem nyilatkozott.

Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben, húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal az ügyészség fiát, Schönstein Sándort vádolta meg.

Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla új eljárást rendelt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.