"Népszavazást Paksról!"

Paksi paktum - előállították az NFM épületében demonstráló aktivistákat

Előállította a rendőrség a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) Fő utcai épületének portáját megszálló Együtt-PM-es aktivistákat, akik a paksi atomerőmű tervezett bővítése ellen demonstráltak pénteken.

2014.01.31 12:36MTI
Forrás: Együtt-PM Facebook-oldala

A rendőrség a tüntetők jogsértő magatartására hivatkozva oszlatta fel a spontán tüntetést, mivel az szerintük súlyosan megzavarta a minisztérium működését. A helyszínen tartózkodó egyik rendőrtiszt a gyülekezési jog megsértése miatt háromszor távozásra szólította fel az aktivistákat, akik ennek nem tettek eleget.

Ezt követően a rendőrök egyenként a bejárat előtt várakozó rendőrségi járművekbe cipelték a tüntetőket, akik passzív ellenállást tanúsítottak. A tüntetők minden előállítás után a "Népszavazást Paksról!" jelszót skandálták.

Forrás: Együtt-PM Facebook-oldala


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.